Η εταιρία μας διαθέτει κατεψυγμένα φρούτα κομμένα σε κύβους, φέτες και μισόκαρπα. Τα φρούτα που διαθέτουμε είναι τα εξής:
- Κεράσι
- Βερίκοκο
- Φράουλα
- Ροδάκινο
- Ράσμπερι (ολόκληρα)
Κεράσι
IQF Ολόκληρα (Kαλιμπραρισμένα ή οχι)
Φρούτα που συλλέγονται με καλή ωριμότητα, τυπική γεύση και χρώμα της ποικιλίας. Τα κεράσια είναι πλούσια σε βιταμίνη C, αλλά και σε άλλα αντιοξειδωτικά στοιχεία ενισχύοντας τη φυσική άμυνα του οργανισμού. έχει υψηλότατη περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή, προστατεύοντας την καρδιά, ενώ αποτελεί πηγή φυτικών ινών, είναι πολύ πλούσια και σε β – καροτένιο, ένα αντιοξειδωτικό που θεωρείται πως ενισχύει την άμυνα του οργανισμού,περιέχουν ανθοκυανίνες, ουσίες αντιοξειδωτικές οι οποίες δίνουν το βαθύ κόκκινο χρώμα στο κεράσι και έχουν αντιφλεγμονώδη δράση προστατεύοντας τα κύτταρα του οργανισμού. Αποθήκευση θερμοκρασία <-18 ° C στην αρχική συσκευασία
Διάρκεια ζωής μετά την απόψυξη 0 ° C έως + 4 ° C για 24 ώρες
Συσκευασία κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα, συσκευασμένη από 10-15 kg
Ενδείκνυται για ζαχαροπλαστική – Μαρμελάδες – Γιαούρτες - Γρανίτες κ.λ.π.
Βερίκοκο
IQF Μισά-Φέτες (Kαλιμπραρισμένα ή οχι)
Κύβοι 6X6mm-8X8mm-10X10mm (Kαλιμπραρισμένα ή οχι)
Φρούτα που συλλέγονται με καλή ωριμότητα, τυπική γεύση και χρώμα της ποικιλίας,BEBECO
Το βερύκοκο ως καρπός είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, βιταμίνη C, βιταμίνη Β1 και Β2, κάλιο, σίδηρο, τρυπτοφάνη και φυτικές ίνες. αποτελεί καλή πηγή βιταμίνης C και φλαβονοειδών, το βερύκοκο εμφανίζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση προστατεύοντας τα αγγεία, ενώ η βήτα καροτίνη που περιέχει βοηθά στη μείωση της οξείδωσης της LDL χοληστερόλης. περιέχουν πολλά καροτενοειδή (β-καροτένιο, λυκοπένιο, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη), στα οποία οφείλεται και το πορτοκαλί τους χρώμα.
Αποθήκευση θερμοκρασία <-18 ° C στην αρχική συσκευασία
Διάρκεια ζωής μετά την απόψυξη 0 ° C έως + 4 ° C για 24 ώρες
Συσκευασία κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα, συσκευασμένη από 10-15 kg
Ενδείκνυται για ζαχαροπλαστική – Μαρμελάδες – Γιαούρτες - Γρανίτες κ.λ.π.
Φράουλα
IQF Ολόκληρα (Kαλιμπραρισμένα ή οχι)
Φρούτα που συλλέγονται με καλή ωριμότητα, τυπική γεύση και χρώμα της ποικιλίας.
Η φράουλα ως καρπός είναι εξαιρετικά θρεπτική, καθώς έχει άφθονη βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Α (καροτίνη), ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, ιώδιο, μαγνήσιο, σελήνιο, τανίνες, και αρκετές φυτικές ίνες. Είναι μάλιστα πλούσια και σε πεκτίνη, είναι ένα φρούτο με μεγάλη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά εμπεριέχουν πολυφαινόλες, που σύμφωνα με έρευνες μπορούν να προστατεύσουν τον εγκέφαλό πλούσιες σε κάλιο και μαγνήσιο, τα οποία βοηθούν στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. λόγω της Βιταμίνης C και του Καλίου που περιέχουν, οι φράουλες βοηθούν στην καταπολέμηση της οστεοπόρωσης, λειτουργούν ευεργετικά κατά της στεφανιαίας νόσου, συμβάλουν στην πρόληψη κατά του καρκίνου, των καρδιαγγειακών παθήσεων, της αρθρίτιδας, και είναι πολύτιμες για την ισορροπία των υγρών του ανθρώπινου σώματος.
Αποθήκευση θερμοκρασία <-18 ° C στην αρχική συσκευασία
Διάρκεια ζωής μετά την απόψυξη 0 ° C έως + 4 ° C για 24 ώρες
Συσκευασία κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα, συσκευασμένη από 10-15 kg
Ενδείκνυται για ζαχαροπλαστική – Μαρμελάδες – Γιαούρτες - Γρανίτες κ.λ.π.
Ροδάκινο
IQF Μισά-Φέτες (Kαλιμπραρισμένα ή οχι)
Κύβοι 6X6-8X8-10X10(Kαλιμπραρισμένα ή οχι)
Φρούτα που συλλέγονται με καλή ωριμότητα, τυπική γεύση και χρώμα της ποικιλίας,ΚΑΤΕRINA LOADEL-ANDROS-EVERTS
Τα ροδάκινα είναι πλούσια σε βιταμίνες C και Ε, σάκχαρα, πρωτεΐνες, βιοτίνη, φώσφορο, σίδηρο, ασβέστιο και φυτικές ίνες. Ως πηγή διαλυτών φυτικών ινών, συμβάλλουν στη μείωση της LDL χοληστερόλης. Τα ιχνοστοιχεία, τα μέταλλα και οι βιταμίνες που εμπεριέχει, καθιστούν το ροδάκινο πολύτιμο για ανθρώπους σε υπερένταση, φορτωμένους με άγχος, καθώς έχει αγχολυτική και ηρεμιστική δράση.
Αποθήκευση θερμοκρασία <-18 ° C στην αρχική συσκευασία
Διάρκεια ζωής μετά την απόψυξη 0 ° C έως + 4 ° C για 24 ώρες
Συσκευασία κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα, συσκευασμένη από 10-15 kg
Ενδείκνυται για ζαχαροπλαστική – Μαρμελάδες – Γιαούρτες - Γρανίτες κ.λ.π.
Σμέουρα
IQF Ολόκληρα (Kαλιμπραρισμένα ή οχι)
Φρούτα που συλλέγονται με καλή ωριμότητα, τυπική γεύση και χρώμα της ποικιλίας
Περιέχουν βήτα-Καροτίνη, βιταμίνη C, βιταμίνη Β1 και Β2, καθώς και μια σειρά άλλων βιταμινών, μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά και αμινοξέα. Περιέχει πολλούς υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά και διατροφικές ίνες απαραίτητα για το σώμα. Περιέχει 18 αμινοξέα, μεταξύ αυτών τα 8 που θεωρούνται απαραίτητα. Περιέχει 21 ιχνοστοιχεία, όπως ψευδάργυρο, ασβέστιο, γερμάνιο, σελήνιο και φώσφορο
Αποθήκευση θερμοκρασία <-18 ° C στην αρχική συσκευασία
Διάρκεια ζωής μετά την απόψυξη 0 ° C έως + 4 ° C για 24 ώρες
Συσκευασία κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα, συσκευασμένη από 10-15 kg και 4-2,5 kg
Ενδείκνυται για ζαχαροπλαστική – Μαρμελάδες – Γιαούρτες - Γρανίτες κ.λ.π.
Συσκευασία
Η συσκευασία των κατεψυγμένων φρούτων γίνεται σε 4Χ2,5 κιλά το κάθε σακουλάκι σε χαρτοκιβώτιο 10 κιλών ή σε πλαστική σακούλα 10-15 κιλών σε χαρτοκιβώτιο